HUMANITARNA AKCIJA 1km=1euro


Drnje je po izgledu jedno tipično podravsko selo koje se po ničemu ne bi isticalo da u njemu ne žive ljudi širokog i toplog srca. 

Jedan od njih je i naš susjed Zoran Zlatar, koprivnički policajac koji je sa svojom petnaestogodišnjom kćeri Martinom krenuo na put biciklima u Czestochowe koja se nalazi u Republici Poljskoj. Razlog tome je humanitarna akcija 1 kilometar = 1 euro na relaciji Koprivnica-Czestochowa-Koprivnica kojoj je cilj kupnja opreme za odjel pedijatrije Opće bolnice dr. Tomislav Bardek Koprivnica.

Potpora ovoj humanitarnoj akciji očituje se u ideji da svi zainteresirani, pravne i fizičke osobe daju financijsku potporu akciji bilo kroz kupnju ili kroz financiranje kilometara od Koprivnice do Czestohowe i natrag do Koprivnice, a ukupni prihod od ove akcije ide u prilog nabave nužno potrebne opreme za Odjel pedijatrije Opće Bolnice dr. Tomislav Bardek u Koprivnici.
Humanitarni biciklistički maraton je planiran u okviru Međunarodnog vojnog hodočašća u Czestochowi kojom prilikom će se odvoziti cca 1600 kilometara.


Ukoliko se želite priključiti ovoj hvale vrijednoj akciji, za to je otvoren transakcijski račun  kod Zagrebačke banke

IBAN: HR5823600001501502581 svrha- Za humanitarni projekt „1 KILOMETAR = 1 EURO“

Nema komentara:

Objavi komentar